Online afspraak

U kunt online een afspraak plannen in onze agenda. Denkt u dat uw dier sneller gezien moet worden of is er geen plek beschikbaar op het moment van uw keuze? Neem dan telefonisch contact op met Dierenkliniek Schiedam-Noord om te zien wat er mogelijk is.

Wilt u graag een online een afspraak maken klik dan op onderstaande knop.

Maak online afspraak!

Spoed

Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met.

Via dit nummer krijgt u de dienstdoende dierenarts aan de telefoon. Meer informatie over onze spoeddienstregeling vindt u hier.

Compliment of klacht

Niet alleen zien wij graag tevreden klanten, maar daarnaast streven wij ernaar onze dienstverlening continu te verbeteren. Indien u een klacht heeft, horen wij die graag. U kunt uw klacht via het contactformulier melden. Het is ook mogelijk via onderstaande link om een beoordeling achter te laten. 

 

Stage

Op dit moment zijn onze stageplaatsen voor de studiejaren 2021 en 2022 al vergeven. 

 

Dierenkliniek Schiedam-Noord is een erkend leerbedrijf. Wij hebben regelmatig stagiaires vanuit de opleiding tot paraveterinair of diergeneeskunde. Wij hanteren de richtlijn dat we maximaal 1 persoon per moment stage laten lopen. Op deze manier kunnen wij onze stagiaires onze volledige aandacht geven. Daarnaast nemen we in principe alleen 3e- en 4e-jaarsstudenten aan. Wij zijn een drukke kliniek en willen leerlingen die stage lopen écht iets leren. De langere stageperioden van 3e- en 4e-jaarsstudenten maken dit mogelijk. Wij bieden een interessante leerplek in een gezellig team, waar je alle facetten van het werk in een dierenartsenpraktijk kunt zien. Wij vragen gemotiveerde studenten die graag willen leren en hun steentje in de kliniek bij willen dragen.

 

Wil je stage bij ons lopen? Stuur dan je motivatie naar schiedamnoord@live.nl. Geef hierbij aan wie je bent, wat voor opleiding je doet, in welke periode je stage wilt lopen en om hoeveel uur of welke dagen het gaat. Als wij ruimte hebben nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen.

Vacatures

VACATURE DIERENARTS M/V

 

Ben jij de enthousiaste dierenarts die in het nieuwe jaar ons gezellige team komt versterken?  

Dan zijn wij op zoek naar jou! Per 1 januari 2021 zoeken wij een flexibele, toegewijde dierenarts gezelschapsdieren die het leuk vindt om ons team te komen versterken.

In onze moderne kliniek hebben wij diergeneeskundige zorg hoog in het vaandel staan. Wij hebben uitgebreide mogelijkheden tot behandelingen en diagnostiek, zoals een uitgebreid laboratorium, echografie, digitale röntgengrafie, laparoscopie, tandheelkunde en behandelen wij bijzondere dieren. Daarnaast vinden wij duidelijke communicatie met eigenaren zeer belangrijk.

 

Momenteel zijn wij druk bezig met het verbouwen en inrichten van onze voormalige trimsalon die dienst zal gaan doen als 3e spreekkamer en echoruimte. Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren en willen deze ruimte dan ook gaan gebruiken als kattenspreekkamer in het kader van Cat Friendly Practice.

 

Ons team bestaat uit 4 dierenartsen en 7 paraveterinairen. Werkplezier vinden wij zeer belangrijk! Wij verwachten dat je passie voor je werk hebt, flexibel en zelfstandig bent, communicatief vaardig bent, betrokken bent bij zowel dier als eigenaar en het leuk vindt om in een enthousiast, gezellig en gedreven team te komen werken. Kennis en/of interesse in echografie is een pré. De werkdagen en aantal uren zijn na overleg nader overeen te komen.

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief op naar Dierenkliniek Schiedam-Noord, Willem Andriessenlaan 200, 3122JT Schiedam of stuur een email naar info@dklschiedamnoord.nl t.a.v. Maron van den Berg.

Neem contact op met Dierenkliniek Schiedam-Noord

Heeft u een korte vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Voor medische vragen en het maken van afspraken, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.  U kunt ook online een afspraak inplannen bij een van onze dierenartsen. 

Adres en contactgegevens

 010 - 247 01 10

  info@dklschiedamnoord.nl

Willem Andriessenlaan 200

    3122 JT Schiedam

Routebeschrijving

Openingstijden

Ma 08:30 - 19:30

Di 08:30 - 19:30

Wo 08:30 - 19:30

Do 08:30 - 19:30

Vr 08:30 - 19:30

Za Gesloten

Zo Gesloten

Uitsluitend op afspraak