Online afspraak

U kunt online een afspraak plannen in onze agenda. Denkt u dat uw dier sneller gezien moet worden of is er geen plek beschikbaar op het moment van uw keuze? Neem dan telefonisch contact op met Dierenkliniek Schiedam-Noord om te zien wat er mogelijk is.

Wilt u graag een online een afspraak maken klik dan op onderstaande knop.

 

Voor het maken van een afspraak voor gebitsbehandeling of operatie adviseren wij u om nooit online een afspraak te maken, maar altijd telefonisch contact op te nemen met een van onze assistentes via

010-2470110. 

 

Maak online afspraak!

Spoed

Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met.

Via dit nummer krijgt u de dienstdoende dierenarts aan de telefoon. Meer informatie over onze spoeddienstregeling vindt u hier.

Compliment of klacht

Niet alleen zien wij graag tevreden klanten, maar daarnaast streven wij ernaar onze dienstverlening continu te verbeteren. Indien u een klacht heeft, horen wij die graag. U kunt uw klacht via het contactformulier melden. Het is ook mogelijk via onderstaande link om een beoordeling achter te laten. 

 

Stage

Op dit moment zijn onze stageplaatsen voor de studiejaren 2021 en 2022 al vergeven. 

 

Dierenkliniek Schiedam-Noord is een erkend leerbedrijf. Wij hebben regelmatig stagiaires vanuit de opleiding tot paraveterinair of diergeneeskunde. Wij hanteren de richtlijn dat we maximaal 1 persoon per moment stage laten lopen. Op deze manier kunnen wij onze stagiaires onze volledige aandacht geven. Daarnaast nemen we in principe alleen 3e- en 4e-jaarsstudenten aan. Wij zijn een drukke kliniek en willen leerlingen die stage lopen écht iets leren. De langere stageperioden van 3e- en 4e-jaarsstudenten maken dit mogelijk. Wij bieden een interessante leerplek in een gezellig team, waar je alle facetten van het werk in een dierenartsenpraktijk kunt zien. Wij vragen gemotiveerde studenten die graag willen leren en hun steentje in de kliniek bij willen dragen.

 

Wil je stage bij ons lopen? Stuur dan je motivatie naar schiedamnoord@live.nl. Geef hierbij aan wie je bent, wat voor opleiding je doet, in welke periode je stage wilt lopen en om hoeveel uur of welke dagen het gaat. Als wij ruimte hebben nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen.

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacature openstaan. 

Neem contact op met Dierenkliniek Schiedam-Noord

Heeft u een korte vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Voor medische vragen en het maken van afspraken, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.  U kunt ook online een afspraak inplannen bij een van onze dierenartsen. 

Adres en contactgegevens

 010 - 247 01 10

  info@dklschiedamnoord.nl

Willem Andriessenlaan 200

    3122 JT Schiedam

Routebeschrijving

Openingstijden

Ma 08:30 - 19:30

Di 08:30 - 19:30

Wo 08:30 - 19:30

Do 08:30 - 19:30

Vr 08:30 - 19:30

Za Gesloten

Zo Gesloten

Uitsluitend op afspraak