Online afspraak

U kunt online een afspraak plannen in onze agenda. Denkt u dat uw dier sneller gezien moet worden of is er geen plek beschikbaar op het moment van uw keuze? Neem dan telefonisch contact op met Dierenkliniek Schiedam-Noord om te zien wat er mogelijk is.

Wilt u graag een online een afspraak maken klik dan op onderstaande knop.

 

Voor het maken van een afspraak voor gebitsbehandeling of operatie adviseren wij u om nooit online een afspraak te maken, maar altijd telefonisch contact op te nemen met een van onze assistentes via

010-2470110. 

 

Voor het maken van een afspraak bij een van onze paraveterinairen, vragen wij u om telefonisch een afspraak te maken.

 

Maak online afspraak!

Momenteel bellen vogeleigenaren om klant bij ons te worden. Echter merken wij dat onze agenda steeds voller wordt. Gezien het feit dat Andre de enige dierenarts in onze praktijk is die vogels behandelt en wij de reguliere zorg willen blijven waarborgen, zijn wij genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het aannemen van nieuwe vogels en hun eigenaren. 

Spoed

Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met.

Via dit nummer krijgt u de dienstdoende dierenarts aan de telefoon. Meer informatie over onze spoeddienstregeling vindt u hier.

Compliment of klacht

Niet alleen zien wij graag tevreden klanten, maar daarnaast streven wij ernaar onze dienstverlening continu te verbeteren. Indien u een klacht heeft, horen wij die graag. U kunt uw klacht via het contactformulier melden. Het is ook mogelijk via onderstaande link om een beoordeling achter te laten. 

 

Stage

 

Dierenkliniek Schiedam-Noord is een erkend leerbedrijf. Wij hebben regelmatig stagiaires vanuit de opleiding tot paraveterinair of diergeneeskunde. Wij hanteren de richtlijn dat we maximaal 1 persoon per moment stage laten lopen. Op deze manier kunnen wij onze stagiaires onze volledige aandacht geven. Daarnaast nemen we in principe alleen 3e- en 4e-jaarsstudenten aan. Wij zijn een drukke kliniek en willen leerlingen die stage lopen écht iets leren. De langere stageperioden van 3e- en 4e-jaarsstudenten maken dit mogelijk. Wij bieden een interessante leerplek in een gezellig team, waar je alle facetten van het werk in een dierenartsenpraktijk kunt zien. Wij vragen gemotiveerde studenten die graag willen leren en hun steentje in de kliniek bij willen dragen.

 

Wil je stage bij ons lopen? Stuur dan je motivatie naar info@dklschiedamnoord.nl. Geef hierbij aan wie je bent, wat voor opleiding je doet, in welke periode je stage wilt lopen en om hoeveel uur of welke dagen het gaat. Als wij ruimte hebben nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen.

Vacatures

VACATURE DIERENARTS

 

Ben jij een dierenarts met wat ervaring die zich verder wil ontwikkelen? Of een pas afgestudeerde dierenarts die niet kan wachten om aan de slag te gaan? Zoek niet verder en solliciteer bij ons! Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts in de regio Rotterdam/Den Haag die het leuk vindt om ons hechte en enthousiaste team te komen versterken!

 

Wij zijn een gezellige, zelfstandige gezelschapsdierenpraktijk met 5 dierenartsen en 8 paraveterinairen.
Met een vaste klantenkring die blijft groeien, uitgebreide diagnostische mogelijkheden (in-huis lab, nieuwe röntgenapparatuur, dentale röntgen, scopie en echo), opname-mogelijkheden én een ervaren team om je heen staat er niets in de weg om goede diergeneeskunde te praktiseren!


Wij willen ons blijven ontwikkelen, vooruitgaan en de kennis up-to-date houden, dus er is alle mogelijkheid voor nascholing en het verdiepen van je kennis en kunde.

Behalve dat we goede diergeneeskunde willen bieden hechten wij ook net zoveel waarde aan een fijne, veilige en vertrouwde werkplek. Een werkplek waar met elkaar gelachen kan worden en waar je iedere dag
met plezier naartoe gaat. Kijk voor een impressie van de kliniek op www.dklschiedamnoord.nl of op onze facebook-pagina.

 

Wat bieden wij:

- 24-28 uur per week

- Een vast rooster met zowel spreekuren als OK-tijd

- 5-6x per jaar een (meestal rustige) spoeddienst op zaterdag van 9.00 - 17.00 uur

- Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor dierenartsen

- Een gezellig en ervaren team

- Teamuitjes en -etentjes

 

Wij ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Stuur je CV en motivatie naar info@dklschiedamnoord.nl t.a.v. Maron van den Berg.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vacature Paraveterinair met minimaal 1 jaar ervaring (20-24 uur)

 

Voor onze gezellige dierenkliniek zijn wij per direct op zoek naar een paraveterinair met ervaring die ons team wil komen versterken. Misschien is onze vacature bij Dierenkliniek Schiedam-Noord iets voor je!

 

Allereerst, wie zijn wij?
Wij zijn een groeiende, zelfstandige praktijk met 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Onze kliniek heeft drie spreekkamers, een operatiekamer, tandheelkunde unit, een aparte honden- en kattenopname en quarantaine ruimte. Wij doen alle eerstelijns diergeneeskunde en ook veel tweedelijns diergeneeskunde en hebben de beschikking over digitale röntgen, tandheelkundige röntgen, echo, laparoscopie en een in-huis-lab.
Bij ons staan goede diergeneeskunde en liefdevolle zorg voor de dieren en hun baasjes voorop. Juist nu het druk is en onze praktijk groeit, willen we ons blijven onderscheiden met een persoonlijke benadering van de klanten en tijd nemen voor de dieren. Achter de schermen betekent het echter ook dat we ons moeten blijven ontwikkelen en merken we dat de ervaring van onze paraveterinairen goud waard is!

 

Wat verwachten we van jou?

Als jij onze nieuwe collega wordt, willen we jou dan ook zo snel mogelijk inwerken tot een paraveterinair die van toegevoegde waarde is voor onze praktijk. Natuurlijk behoren baliewerkzaamheden, assisteren bij spreekuren en OK-assistentie tot je takenpakket, maar we verwachten ook dat je zelfstandig de opname kan overzien en alle paraveterinaire handelingen als braunules plaatsen, röntgenfoto’s maken, infusen opstarten, bloedafname etc. gemakkelijk uitvoert.

Jouw uren zullen tussen de 20-24 uur liggen. Mogelijk kunnen deze uren in de toekomst nog uitgebreid worden.

Wij participeren in de zaterdagdienst met buurtcollega’s. Dit komt er op neer dan onze spoedpatiënten eens in de zoveel weken welkom zijn in onze praktijk. Dit houdt in dat je ongeveer 1x per 6 weken een oproepdienst op zaterdag zult draaien met een van onze dierenartsen. Op zondag verwijzen wij de spoedpatiënten naar Verwijscentrum Anicura Haaglanden.


Wat maakt het voor jou een leuke werkplek?
Naast goede diergeneeskunde vinden wij gezelligheid en een goede teamspirit zeker zo belangrijk. Werken is een stuk leuker als er ook regelmatig gelachen wordt. Teamuitjes en -etentjes, nascholingen met (een deel van) het team, inspraak over de dagelijkse gang van zaken en een goed onderling contact zijn hierbij onmisbaar!


Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van onze vacature, neem gerust contact met ons op. Wij ontmoeten jou dan graag!

 

Stuur dan een CV en motivatiebrief naar info@dklschiedamnoord.nl , t.a.v. Maron van den Berg. Een indruk van onze kliniek vind je op www.dklschiedamnoord.nl

 

Wij zien jou graag tegemoet voor verdere kennismaking.

 

 

NO-SHOW BIJ AFWEZIGHEID AFSPRAAK 

 

Helaas komt het steeds vaker voor dat baasjes die een afspraak hebben ingepland voor hun huisdier, niet komen opdagen voor de desbetreffende afspraak.
De afgelopen jaren zijn de hoeveelheid patiënten in onze kliniek sterk toegenomen en wij willen elke dag met veel zorgvuldigheid alle huisdieren helpen.
Vanzelfsprekend plannen wij voor elke afspraak voldoende tijd uit op het spreekuur. Het is dan ook erg vervelend als deze plek op het spreekuur niet benut wordt, door niet op te komen dagen. Zeker omdat wij op die plek een ander dier hadden kunnen helpen!

 

Als team hebben we besloten om vanaf nu een 'no-show-tarief' in te voeren bij het niet op tijd annuleren of te laat verzetten van uw afspraak (minimaal 24 uur van tevoren).


Dit tarief houdt in:

Voor nieuwe klanten die nog niet in ons systeem staan ingeschreven: wij brengen een bedrag van een consult (€47-,) in rekening.
Voor huidige klanten die al bij ons staan ingeschreven: wij brengen een bedrag van een consult (€47-,) in rekening bij 2x niet op komen dagen.

 

Wij hopen op uw begrip.
Namens het hele team van Dierenkliniek Schiedam-Noord

Neem contact op met Dierenkliniek Schiedam-Noord

Heeft u een korte vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Voor medische vragen en het maken van afspraken, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.  U kunt ook online een afspraak inplannen bij een van onze dierenartsen. 

Adres en contactgegevens

 010 - 247 01 10

  info@dklschiedamnoord.nl

Willem Andriessenlaan 200

    3122 JT Schiedam

Routebeschrijving

Openingstijden

Ma 08:30 - 19:30

Di 08:30 - 19:30

Wo 08:30 - 19:30

Do 08:30 - 19:30

Vr 08:30 - 19:30

Za Gesloten

Zo Gesloten

Uitsluitend op afspraak